Nothing hesabımı nasıl silebilirim?

Not: Hesabınızı silmek geri alınamaz bir işlemdir! Silindikten sonra, satın aldığınız tüm dijital varlıkları, topluluk rozetlerini ve ekosistem cihazlarından senkronize edilen verileri kaybedersiniz.
Adımlar:
Ayarlar - Sağ üst köşedeki Nothing hesabı - Gizlilik Merkezi - Hesabı sil bölümüne gidin
Sistem, son güvenlik doğrulamasını tamamlamak için bir doğrulama kodu girmenizi isteyecektir. Gönderildikten sonra hesabınız silme ve temizleme sürecine girecektir.

Bu makale yardımcı oldu mu?
15 kişi içerisinden 7 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder
Üste dön